AKCE: Registrujte se a SLEVA 5% je Vaše!

Nejtišší elektrocentrála na kempování

Důraz na tichý provoz elektrocentrál se klade zejména v obytných oblastech, na pracovištích, nebo v jiných prostředích, kde je hluk nežádoucí ze zdravotních i praktických důvodů. Dnešní pokročilé technologie společně s funkčním designem mohou výrazně přispět ke snížený hladiny hluky elektrocentrály a zvýšení uživatelského komfortu. Níže vám představíme to nejlepší z naší nabídky elektrocentrál Honda, abyste si mohli vybrat tu nejtišší třeba na kempování.

 

Jednofázové kufříkové elektrocentrály

Jednofázové kufříkové elektrocentrály jsou nejvhodnější při použití na místech s menšími nároky na odběr elektřiny. Právě s ohledem na způsob použití je u nich stěžejní zachování nízké hladiny hluku. To si uvědomuje i Honda, která vyvinula unikátní řadu kufříkových elektrocentrál vynikajících nižší hladinou hluku, dobrou přenositelností, snadnou údržbou a jednoduchým používáním.

Prvním příkladem opravdu tiché elektrocentrály je Honda Eu 10i. Její provedení a odhlučněnou kapotáž bez nadbytečných vibrací ocení zejména milovníci kempingu, řemeslníci či milovníci zahradních akcí. Patentované technologie umožnily Hondě hlučnost na 87 dB, což je v oblasti elektrocentrál nevídaná hodnota. Dostupná cena a váha 13 kilogramů z ní dělá skvělého parťáka, který vám dodá energii na cestách.

Úskalím předchozí jmenované elektrocentrály může být výkon “pouze” 1 kW. Pokud by vám nestačil a stále byste chtěli zachovat relativně nízkou hladinu hluku, sáhnout můžete po větším bratříčkovi Honda Eu 22iT. Tato elektrocentrála nabízí při podobné hlučnosti více než dvojnásobný výkon, který ocení každý karavanista i kutil. 

Nejvýkonnější z trojice kufříkových elektrocentrál od Hondy je model Eu 32i. Ta nabízí výkon 3,2 kW při váze necelých 27 kilogramů. Oproti menším elektrocentrálám ze stejné řady navíc nabízí možnost ovládání přes bluetooth. Velkou výhodou elektrocentrál EU22iT a EU 32i je možnost propojení dvou shodných elektrocentrál speciálním propojovacím kabelem ke zdvojnásobení potřebného výkonu.

Shrnutí

U elektrocentrál je hlučnost jedním z parametrů, které jsou důležité při jejich výběru. U žádné elektrocentrály nicméně nemůžete počítat s tím, že byste vedle ní v provozu slyšeli spadnout špendlík. Přece jenom se stále jedná o benzinový motor v provozu. Proto je při výběru důležité zohlednit také výkon a efektivitu, s čímž vám rádi pomůžeme. Naši experti vám na základě zamýšlené aplikace poradí, která elektrocentrála je pro vás ta nejlepší.